Grawe Romania Asigurari S.A. Header

Grawe Romania Asigurari S.A.

Follow

Grawe Romania Asigurari S.A.

Verified Entity

About Grawe Romania Asigurari S.A.

 

Industry: Insurance
Type: Private Company
În 1828, prin strădaniile Arhiducelui Johann de Austria, fratele mai mic al împăratului austriac Franz Josef I, a fost constituită "Grazer Wechselseitige", o asociaţie de asigurare bazată pe mutualitate. Tot în acest an, apare şi primul tip de asigurare, cel împotriva incendiilor.

Secolul 19 este martorul numeroaselor schimbări şi prefaceri ale societăţii moderne. Punerea bazelor industriei moderne a asigurărilor este doar una din modificările peisajului social, în aceasta perioadă înfiinţându-se numeroase companii de asigurări. Multe societăţi, printre care şi Grazer Wechselseitige Versicherung, funcţionează cu succes şi în prezent. Este vorba despre acele societăţi care au reuşit să depăşească momentele dificile sau perioadele de criză prin profesionalism, seriozitate şi stabilitate.

Prin achiziţionarea participaţiunilor la bănci şi firme de investiţii, şi a unor firme din domeniul imobiliar şi de leasing, Grawe devine una dintre cele mai mari firme de asigurări din Austria. Astăzi, domeniul de activitate al societăţii Grawe acoperă, cu excepţia asigurărilor de sănătate, întreaga plajă a asigurărilor: de accident, de viaţă/pensie, de locuinţă, de credite, agricole, de răspundere împotriva riscurilor financiare.

Gândim în perspectivă, iată motivul prezenţei noastre pe plan internaţional. Acest tip de gândire a determinat dezvoltarea companiei GRAWE, de la nivelul societăţii mutuale pentru asigurare împotriva incendiilor - aşa cum a fost creată în anul 1828, la nivelul unei prezenţe puternice şi respectabile în întreg spaţiul central şi est-european. Extinderea rapidă şi sigură, de anvergură, a făcut posibilă transformarea noastră într-o corporaţie solidă cu operaţiuni în toată Europa. La începutul anilor '90, Grawe începe să pătrundă pe piaţa est-europeană a asigurărilor, fiind prezentă azi în Slovenia, Croaţia, Ungaria, Serbia, Bosnia, Bulgaria, Ucraina, Banja Luka, Muntenegru, Macedonia, Republica Moldova şi România.

Programs at Grawe Romania Asigurari S.A.