About Core Recruit

 

Industry: Human Resources
Company Type: Private Company
CORE este o noua companie specializata in servicii de recrutare si selectie, consultanta, evaluare si training pentru companiile in cautarea candidatului perfect cat si consiliere pentru acest candidat in continuu proces de cautare a angajatorului perfect. Misiunea noastra este de a servi companiile start-up cat si cele existente cu servicii excelente si de a gasi candidatii cu cunostintele, abilitatile si interesele potrivite astfel incat cu ajutorul lor si impreuna cu ei, compania sa isi poata indeplini eficient functiile esentiale ale operatiunilor de business. Existam pentru a atrage si a mentine clientii prin aderearea la standarde inalte de calitate ale serviciilor oferite.

De ce Core Recruit? Pentru ca intelegem nevoile clientior si pe baza tipului de activitate alegem cei mai buni candidati, creem avantaj competitiv deoarece nu asteptam candidatii sa aplice pe platformele clasice de recrutare, ci ii cautam activ pe platformele de socializare pe care acestia petrec cel mai mult timp si incercam prin ceea ce facem sa nu fim un simplu furnizor ci un partener de nadejde asumat.

De ce Core Recruit? Pentru ca vom avea grija ca angajatii nostri sa se dezvolte in persoane mai puternice, mai sanatoase si mai independente.